Når du går hjem, er hackerne stadig på arbejde

< Tilbage til forsiden

De fleste virksomheder vurderer at de ikke har nok data, til at være relevante for hackere.

Men det er netop derfor, at hackere har flyttet deres fokus over på små og mellemstore virksomheder.

Grunden til dette kan være, at de vil have oplysninger om en større virksomhed gennem den lille virksomhed, eller af den simple årsag at de er lette at hacke.

For en lille eller mellemstor virksomhed kan datatab være fatale, da det kan tage utrolig langt tid at gendanne deres kundedatabase igen.

TIP: Sørg for at have sikkerhedssoftware installeret på alle enheder, både computere som mobile enheder. Så er der ingen nemme åbninger som hackeren kan udnytte.

En tidligere statsminister gjorde ikke meget godt for cykelhjelmen – eller gjorde han – det er spørgsmålet! Der blev trods alt skabt en diskussion om cykelhjelme. At køre på cykel uden hjelm er ikke farligt – det er først farligt, når uheldet er ude.

IT-sikkerhed kan sammenlignes med dette, da det jo heller ikke er farligt at bruge IT uden sikkerhedsforanstaltninger, før den dag man bliver ramt / hacket eller udsat for ransomware, samtidigt med, at man har “glemt”, at sikre sig en offline kopi af alle kritiske data.

Det er sikkert muligt at komme igennem et “liv på internettet” uden brug af IT-sikkerhed, men det er desværre ikke alle er beskåret.

Henrik Thomsen, CEO og medstifter af Incitu

 ”100% sikret bliver man aldrig, men jo mere bevidst man er om at gøre sit bedste, des mindre bliver risikoen, så spænd hjelmen – uanset om du skal på cykel eller på internettet!”

I takt med at flere og flere bruger deres tid online på mobilen frem for computeren, så flytter IT-kriminelle også i den forbindelse deres fokus over til mobilen.

De data, som findes på din enhed, er lige så ubeskyttede som en computer uden sikkerhedssoftware.

Vil du, hurtigt og enkelt, sikre dine IT-enheder mod hackerangreb? Klik her!

FAKTA OM RISIKOEN

  • Undersøgelser viser at over halvdelen af små til mellemstore virksomheder bliver udsat for IT-kriminalitet. [1]
  • Ved at have en backup kan det redde dit firma, hvis I bliver udsat for IT-kriminalitet.
  • Center for Cybersikkerhed vurderer stadig at risikoen er meget høj [2]

Få et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek af Incitu! Så finder vi i samarbejde med dig, frem til om din virksomhed er dækket ind.

Kontakt os på telefon:  

[1] DR.dk: Hackere kan ramme os via ubevogtet bagdør: Mindre firmaer er en sikkerhedsrisiko for staten

[2] Center for Cybersikkerhed


< Tilbage til forsiden