Artikel: (Læsetid: 1.30 min)

Hosted Desktop –
Din konkurrencemæssige fordel

Image

Tag din virksomhed med i fremtiden

Vores arbejdsliv har ændret sig under Covid-19-nedlukningen. De medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra, er blevet sendt på hjemmearbejde. Og for de flestes tilfælde er det gået godt – trods børn, der skal hjemmeskoles, en partner, der også skal arbejde hjemmefra og en indbyrdes kamp om, hvem der skal have den gode arbejdsplads i hjemmet.


"Vores arbejde bliver mere og mere virtuelt"

Møder bliver ført digitalt og nogle møder bliver henvist til mails. Vores arbejde bliver mere og mere virtuelt, og fremtidsforskere udtaler, at den digitale tendens vil fortsætte. Ikke i ligeså udbredt grad som under selve nedlukningen i marts/april 2020. Men selv efter danskerne er tilbage på arbejde, vil der være en meget højere grad af online møder, og flere medarbejdere vil have fleksible arbejdspladser.

Det faktum, at det er gået så godt. At virksomhederne har opdaget, at deres medarbejdere faktisk har fået noget fra hånden, selv om de arbejder hjemmefra, har åbnet for at flere virksomheder nu arbejder på at give deres medarbejdere mulighed for en mere fleksibel arbejdsplads, hvor de kan veksle mellem at arbejde på kontoret, hjemmefra eller ligefrem fra sommerhuset.

Den nye virkelighed kræver, at virksomhederne begynder at tænke i nye IT-baner. Og de skal have de helt rigtige løsninger, så deres medarbejdere kan arbejde fleksibelt og samtidig sikre virksomhedens data.

Hosted Desktop fra Incitu kan tage jeres virksomhed med i fremtiden.

Image

Skyhøj sikkerhed

Ud over den frihed I får ved at kunne arbejde, uanset hvor i verden I befinder jer, fordi I arbejder i skyen – har Hosted Desktop en stor sikkerhedsmæssig fordel.


"Det betyder også at I ikke skal ud og investere i en masse dyrt IT-udstyr"

Først og fremmest kommer Hosted Desktop med en skyhøj basissikkerhed. Dvs. at al data, der suser mellem virksomhedens sky og den enkelte medarbejders computer er krypteret. Derudover kan I opsætte en ekstra 2-faktor godkendelse for adgang til skyen.

I og med at al virksomhedens data ligger ét sted – også den data, som jeres medarbejdere hver især arbejder på – så er jeres data ikke spredt ud over en masse forskellige computere.

Det betyder også at I ikke skal ud og investere i en masse dyrt IT-udstyr, hvis I skal arbejde med programmer, som kræver lidt mere af computerens hukommelse og grafikkort.


Image

Prisen for Hosted Desktop

Et abonnement på Hosted Desktop koster 249.- kr. om måneden pr. bruger.

Med i abonnementet får I: Microsoft 365, antivirus, stabil drift og fri telefonsupport 8 timer om dagen på alle hverdage. Derudover har I naturligvis mulighed for at tilkøbe udvidet supporttimer og de softwareprogrammer du og dine medarbejdere har brug for.

Den konkurrencemæssige fordel

Det er en ny virkelighed vi skal vænne os til at leve i. Livet vil ikke gå tilbage til den gamle gænge fra før Covid-19. Derfor er vi nødt til at tænke på at fremtidssikre vores virksomheder, og det kan vi bl.a. gøre ved fortsat at bruge de digitale muligheder, vi har været tvunget til at bruge under Covid-19. Det giver os en konkurrencemæssig fordel, som bunder i den fleksibilitet vi skaber med frie arbejdsformer, hvor vi kan arbejde og holde møder, uanset hvor i verden vi befinder os.

Prøv Hosted Desktop gratis i syv dage.