Slide For organisationer over 125 ansatte
Incitu Enterprise
For organisationer over 125 ansatte
Incitu Enterprise

Incitus Enterprise afdeling er for den virksomhed eller offentlig institution, der har en portefølje af ansatte, der overstiger 125, og hvor brugen af IT er tilsvarende høj i organisationen.


I takt med at antal ansatte stiger, øges IT-kompleksiteten. Der bliver stillet større IT-sikkerhedskrav, ældre systemer udfases, overgangen til Hybrid/Cloud kan være vanskelig, der bliver indført nye regler og forordninger og krav til færdigheder skifter.

Alt sammen repræsenterer store udfordringer for de fleste virksomheder. Udfordringer, der kan komme til udtryk i såvel den udførende som i den ledende del.

Igennem flere år har Incitu, som en anden lods, hjulpet virksomheder med at navigere i disse ret så komplekse problemstillinger.

Vores Enterprise engagement spænder bredt. På tværs af 24 tidszoner leverer vi mandskab, ledelse, dedikeret infrastruktur, afdelingsdrift og hard- og software.

En attraktiv og enkel prissætning gør det nemt og overskueligt at veksle problemstillinger om til holdbare løsninger.Image Image

Ring til en af vores eksperter:

Abdi

tlf.: 32 22 00 13

Andreas

tlf.: 32 22 00 27

Har din virksomhed eller organisation behov for en fleksibel ekstra arbejdsstyrke i ekstraordinære situationer?


Med Incitu Works kan I designe jeres ønskescenarie, og skrue op og ned for mandskabsstyrke alt efter øjeblikkeligt behov og på den måde sikre, at den daglige og vitale IT-drift fortsætter uforstyrret. Læs mere her.

 

Image