OBS! Microsoft har skiftet navn på Office 365 og hedder fremover Microsoft 365.

Mange virksomheder arbejder med Microsoft 365. Desværre er der mange, som ikke har flyttet deres data over i skyen - endnu. Det kan lede til store tab, af både dokumenter og økonomi, hvis I ikke har lavet backup af jeres data. Microsoft 365 har 30 dages backup som standard. Det kan Incitu gøre bedre.

Du kan til enhver tid flytte din licens over til os, hvorefter du kan tilvælge tidsubegrænset backup og omfattende teknisk Remote Support.

Remote Support

Med et Remote Support-abonnement til 59.- kr. pr. måned, får du ubegrænset IT-support – hver gang du har brug for det, uden at det ændrer på din månedlige betaling.

Eksempler på supportopgaver kan være:

  • Kontohåndtering med oprettelse og sletning af brugere
  • Tilføjelse af nye e-mailadresser og domæner
  • Fejlsøgning og fejlretning

Tidsubegrænset backup
For kun 29.- kr. om måneden kan du få tidsubegrænset backup af al din data. Det betyder, at hvis du bliver udsat for hacking, malware eller at dine data forsvinder på anden vis, så har du altid mulighed for at få genoprettet den mistede data hos os. Når du flytter din Microsoft 365-licens over til os, er de første seks måneders backup gratis.

Vælger du os som IT-partner, får du stabil drift og kvalitetsløsninger, der giver dig sikkerhed, tryghed og den bedste service i skyen.
Image

KUN

29,–

PR. MÅNED

Backup | Microsoft 365

Med Remote Backup af din Microsoft 365 konto bliver alt din data gemt i en ubegrænset tidsperiode bagud. Det betyder at du er sikret udover de 30 dage, som er standard hos Microsoft 365.

Image

KUN

59,–

PR. MÅNED

Remote Support | Microsoft 365

Få omfattende Remote Support og service af dit Microsoft 365 abonnement. Inkluderet i abonnementet er: kontohåndtering med oprettelse og sletning af brugere, tilføjelse af nye mailadresser og domæner og fejlsøgning og fejlretning.

Beregn et priseksempel:

GET STARTED

0$

Tak, vi kontakter dig snarest!

Microsoft 365 serviceprodukter

Klik på nedenstående produkter, og angiv herefter det ønskede antal.

Remote Support | Microsoft 365

Backup | Microsoft 365


0$ / måned

Du skal vælge mindst et produkt for at fortsætte

Næste

Ekstra serviceprodukter

Her kan du tilvælge ekstra serviceprodukter. Remote Support | Enhed Computer, giver dig i øvrigt 10% rabatMicrosoft 365 | Remote Support, samt Sikkerhed | Enhed

Remote Support | Enhed Computer

Omfattende og ubegrænset remote support / indleveringsservice til din Windows eller Mac enhed. Dækker fejlsøgning, fejlretning, ja selv reinstallations service og garantihåndtering ved indlevering. Køber du en ny computer hos os, så klargør vi den også for dig.

Pris: 199,–/md. – 2 stk. giver 5% rabat, 10 stk. giver 10%, 25 stk. giver 15% og 50 stk. giver 25%.

Remote Support | Enhed Mobil

Omfattende og ubegrænset remote support / indleveringsservice til mobil eller tablet. Dækker fejlsøgning, fejlretning, ja selv reinstallations service og garantihåndtering ved indlevering. Køber du en ny smartphone eller tablet hos os, så klargører vi den også for dig.

Pris: 89,–/md. – 2 stk. giver 5% rabat, 10 stk. giver 10%, 25 stk. giver 15% og 50 stk. giver 25%.

Sikkerhed | Enhed

Sophos sikkerhedssoftware – Markedets bedste sikkerhedspakke, til både computer og mobile enheder. Prisvindende software, der sætter virus, ransomware m.m. til vægs, og så er det inklusiv aktiv ekspertmonitorering lige ved hånden. Vores eksperter sikrer løbende at dine systemer kører som de skal.

Pris: 99,–/md. – Ved bestilling af mindst 1 stk. Remote Support | Enhed Computer, får du 10% rabat på Sikkerhed | Enhed.


0$ / måned

Du skal vælge mindst et produkt for at fortsætte

Næste

Total pris

Den totale månedlige pris er:

/ måned


Valgte produkter

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total : / måned

Bestil