Prisvindende sikkerhedssoftware

Incitu forhandler og implementerer Sophos prisvindende sikkerhedsprogrammer, som bl.a. spænder over Anti-Virus, anti-ransomware, Firewalls og meget mere.

Sophos har over 100 millioner brugere verden over. Ifølge det respekterede analyse- og rådgivningsfirma Gartner, er Sophos et af de bedste sikkerhedsudbud på markedet i dag.

Det beskytter hele dit IT-miljø, og kan ­administreres fra samme fælles kontrolpanel ”Central ­Management platform”, der giver dig et ­totalt overblik over alle Sophos programmer der er implementeret i virksomheden.Kombiner styrken af kunstig intelligens med automatisering.
Sophos Cloud Optix’s SaaS-baseret service, kombinerer dyb sikkerhedsekspertise med kraften af kunstig intelligens. Cloud Optix leverer cloud-sikkerhedsovervågning, analyser og automatisering af compliance, og udføres via et enkelt brugerinterface.

Automatisk detektion af din organisations assets på tværs af Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure og Google Cloud Platform (GCP) miljøer. Giver dig magten til at reagere på og afhjælpe sikkerhedsrisici på få minutter med komplet visualisering af netværkstopologi og kontinuerlig assetovervågning.

Tag et kig på Sophos Cloud Optix. Vores agentløse, SaaS-baseret tjeneste, der forenkler compliance, styring og sikkerhedsovervågning i skyen.

En central konsol til styring af dine Sophos-produkter

Signaturløs anti-exploit, anti-ransomware og årsagsanalyse der beskytter dine endpoints mod avancerede trusler.
 
 

Et overblik over Sophos øvrige sikkerhedssoftware:

Sophos Intercept X

Med Sophos Intercept X, behøver du ikke ­længere at være bange for, at blive taget som ”gidsel”. Hvis ransomware begynder at kryptere dine filer, vil Intercept X automatisk stoppe dette, rydde op, genskabe dokumenter, samt stoppe angrebet i at sprede sig.


Sophos Endpoint ­Protection

Et af de bedste Antivirusprogrammer på ­markedet, med sin unikke teknologi der ikke er afhængig af signaturer for at blokere for ­malware, betyder at Sophos fanger truslen, ­inden den når din enhed.


Sophos SafeGuard

Ikke mange skænker det en tanke, men data er ikke beskyttet, medmindre de er ­krypterede. Med Sophos SafeGuard, kan du centralt ­administrere kryptering af alle data. Sophos SafeGuard er naturligvis, til alle platforme, både stationære, laptops og smartphones.

Sophos XG Firewall

Med Sophos Next-Gen Firewall får du en ­optimal beskyttelse af dit netværk, samtidigt med at Sophos Firewall indgår som en del af Security Heartbeat, der kan lukke ned for trafik fra den enhed, der er ramt af virus.


Sophos Mobile

Et område der ofte glemmes, er de mobile ­enheder, der samtidigt er en af de enheder, vi oftest mister. Indhold af firmadata og private data kan nemt ende i forkerte hænder, samtidigt er vi efter EU’s persondataforordning (GDPR) forpligtet til at kunne håndtere dem sikkert.


Sophos Wi-Fi

Med Sophos Wifi får du intelligent, sikker og ­enkel trådløs forbindelse til dine devices. Det er en del af Sophos Central Platform, der ­inkluderer den patenterede unikke ­Security Heartbeat, som automatisk lukker ned for ­enheder, der er ramt af virus, samt identificerer ­upassende ­brugeradfærd. Dette gælder også for dit ­gæstenetværk.


Sophos Phish Threat

Slutbrugeren er det største, mest sårbare mål i de fleste organisationer. Slutbrugerne ­bombarderes ubarmhjertigt, med phishing og socialt konstruerede angreb. Sophos Phish Threat uddanner og ­tester dine slutbrugere, ved hjælp af ­automatiserede angrebssimulering, kvalitetssikring af sikkerheds­­­bevidsthed og brugbare rapporterings­­metoder. Phish Threat ­giver dig den fleksibilitet og ­tilpasning, som din ­organisation har brug for til at skabe en positiv sikkerhedsbevidstheds­kultur.