For 199.- kr. om måneden får du ubegrænset telefon- og fjernsupport til en computer. Det betyder helt enkelt, at du kan ringe og få teknisk support til din computer, alt det du har brug i vores åbningstid*, uden at det får indflydelse på din månedlige betaling. Med et samarbejde med os får du tid til at gøre det, som du er bedst til, mens vi står klar med IT-support, når du har brug for det. Vi kan også understøtte din IT-afdeling, når de har travlt.


Sådan virker fjernsupport:

Via en softwareklient, som du åbner på din computer eller telefon, har vi mulighed for at forbinde os til din computer og yde den nødvendige hjælp. Softwareklienten installerer ikke noget på dit udstyr, og passwordet vil ikke blive gemt. Et nyt password vil blive genereret hver gang, softwareklienten bliver startet.

Vi bruger det anerkendte program TeamViewer til at forbinde os med dig.

*Åbningstid alle hverdage: 8-17


Se vores video om Incitu Support (1 min.)


Image

KUN

199,–

PR. MÅNED

Support

Med et Support abonnement kan du ringe og få hjælp til at løse dine IT-problemer. Abonnementet dækker fejlsøgning, fejlretning og reinstallering af din computer. Derudover tilbyder vi indleveringsservice, som naturligvis står for garantihåndtering. Ved køb af en ny computer hos os, vil vi sørge for at den er helt klar til brug.


Image

KUN

99,–

PR. MÅNED

SupportXtra

Med SupportXtra, får du du ubegrænset support på en ekstra enhed, udover dit normale Supportabonnement på 199,-. Hvis du f.eks. har en printer, en mobiltelefon, eller et wifi-netværk, m.v., kan du tilvælge dette ekstraabonnement.
Image