Sådan fungerer det – kort sagt:

Tænd for din computer, åbn en browser og log på dit skrivebord i skyen.


Hosted Desktop kommer med en høj basis-sikkerhed. Trafikken mellem alle fjernforbindelser og skrivebordet i skyen er altid krypteret, og du kan øge sikkerhedsniveauet ved bl.a. at etablere en 2-faktor godkendelse for adgang.

Nu har du adgang til dit private skrivebord og alle dine dokumenter. Som standard er Microsoft 365 Apps for Enterprise og antivirus installeret og med i prisen, men du kan få installeret alle de programmer du er vant til at bruge.

Med Hosted Desktop kan du og dine medarbejdere med få klik få fjernadgang til et personligt skrivebord i skyen. Du vil altid have adgang til virksomhedens data og kan nyde fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra, på farten eller i sommerhuset.

Hosted Desktop er intuitivt, nemt at bruge og let at administrere. Du kan være klar til at arbejde på få minutter. Med kun et par klik er du tilsluttet og kan arbejde på dit personlige skrivebord med dine programmer, og du kan tilgå netværksdrev og delte mapper.

En stærk fleksibel løsning

For at du kan få den mest optimale funktionalitet ud af din arbejdsplatform, bliver jeres Hosted Desktop opsat i en hybrid cloud. Det betyder at din platform er en kombination af Microsoft Azure og Incitu, og derfor kan du benytte alle Microsoft Azures spændende cloudfunktioner, f.eks. kunstig intelligens og sikkerhedsprodukter, samtidig med at du får høj ydelse, stabil drift og support til en fast lav månedlig pris fra Incitu. Vi sørger også for at den platform du tilgår, altid er opdateret, og du bestemmer tidsrummet for, hvornår den skal serviceres og opdateres.

Høj sikkerhed

Hosted Desktop har en høj basis-sikkerhed, som du nemt selv kan justere og stramme. Trafikken mellem alle fjernforbindelser og skrivebordet i skyen er altid krypteret, og du kan øge sikkerhedsniveauet ved bl.a. at etablere en 2-faktor godkendelse for adgang.

For 249.- kr. pr. bruger om måneden får du Microsoft 365, antivirus, aktiv drift og fri telefonsupport 8 timer om dagen på alle hverdage. Prøv det gratis i syv dage. Hosted Desktop kræver minimum 5 brugere.
  • Altid adgang til dit arbejde overalt
  • Sikkerhed ved at din virksomheds data ligger ét sted i stedet for på hver enkelt medarbejders computer
  • Tunge grafiske programmer kan ligge i skyen
  • Spar omkostningerne til dyrt hardware
  • Dit supportbehov bliver dækket 8/5, 24/5 eller 24/7

Prøv Hosted Desktop gratis i 7 dage – bestil her:

Image