Skip links

Hosted Desktop

For blot 389,- kr. om måneden får du Microsoft 365, antivirus, stabil drift og fri telefonsupport 8 timer om dagen på alle hverdage. Kræver mindst 5 brugere.

fra 389,- /måneden

fra 389,- /måneden

Fjernskrivebord

En af de vigtigste grunde til at vælge en fjernskrivebordsløsning fra os er, at det giver ro i maven. For her er ansvaret, processerne og alt det svære tekniske placeret hos eksperter, der ikke laver andet døgnet rundt.

Man får en infrastrukturløsning med høj sikkerhed, der kan skalerer i takt med ethvert behov. Den kan distribueres rundt i verden når forretningen vokser, og den kan sameksisterer side om side med andre cloud løsninger.

Den kommer med en centraliseret datamodel, der bygger på en klassisk filstruktur, der tager sit udgangspunkt i en drevstruktur, som langt de fleste er trygge ved og kender til i forvejen.

Derfor er intet overladt til tilfældighederne, og den enkelte medarbejder har kun adgang til præcis de dokumenter og filer som vedkommende skal have adgang til.

Med et fjernskrivebord / Hosted desktop får du

Remote Desktop

Citrix

Fjernskrivebordet kan tilgås alle steder fra. Det giver en fantastisk fleksibilitet for virksomhedens ansatte da de kan arbejde hjemmefra, på kontoret eller hvor end det måtte være.

Når man er logget på fjernskrivebordet, så kan man kan printe og udføre sine arbejdsrutiner fuldstændig som vanligt, og man har adgang til de samme dokumenter, filer og programmer uanset hvor i verden man arbejder fra. Alt i mens er man sikret i Incitus fjernskrivebordssky. Det giver tryghed for både medarbejdere og ledelse.

Vi administrerer, driver og udbygger IT-infrastruktur af varierende størrelse, omfang og kompleksitet. Derfor kan vores fjernskrivebordsløsninger være den første byggesten i et større IT-perspektiv

Ofte ser vi, at vore kunder ønsker, at vi bygger en administrativ ressource på, der håndterer virksomhedens arbejdsstationer og mobile enheder. På den måde får man slået ring om hele virksomhedens IT-infrastruktur, og dermed højnet sikkerheden betragteligt.

Men udover alt det tekniske, så behandler, løser og håndterer vi også de ledelesmæssige aspekter af IT. Vi opleverer, at der kan være en vis lettelse ved, at man får videregivet opgaver såsom udformning og håndhævelse af IT- og IT-sikkerhedspolitikker til os. Det frigiver interne resourcer og man har sikkerhed for at ansvaret ligger et trygt og oplyst sted.

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Ring eller skriv til os og hør om alle dine muligheder og få et godt tilbud.