Skip links

Incitu Security

Security

Sophos og Incitu sikkerhedspartnerskab
og samarbejde

Med udgangspunkt i vores partnerskab og tætte samarbejde med Sophos kan vi tilbyde et komplet sikkerhedssamarbejde som omfatter såvel forbyggende som proaktiv intern og ekstern sikring af jeres IT-infrastruktur

Skal Managed Detection and Response indgå i dit Cybersikkerhedsforsvar?

Efterhånden som Cyber trusler stiger i omfang, kompleksitet og virkning, anvendes MDR-tjenester (Managed Detection and Response) i stigende grad for at detektere og neutralisere avancerede angreb, som tekniske løsninger alene ikke kan forhindre. Faktisk forudser Gartner, at i 2025 vil 50 % af alle virksomheder bruge MDR services til overvågning, detektion og respons (kilde: Gartner Market Guide for MDR 2021) som værn mod Cyber trusler.

Udbredelsen af cybersikkerhedsløsninger på markedet kan dog gøre det svært at forstå præcis, hvad MDR kan tilføje af øget sikkerhed, og hvordan det passer med jeres bredere cybersikkerhedsøkosystem, og de fordele, en MDR-tjeneste kan give.

What we do

En god begyndelse er at starte med at gennemgå jeres behov for at supplere jeres sikkerheds-setup med en proaktiv MDR service.

  • Hvad er MDR, og hvorfor er det nødvendigt?
  • Fordelene ved at bruge en MDR-tjeneste enten sammen med dit interne team eller som en fuldt outsourcet tjeneste.
  • Hvad skal du overveje, når du vælger en MDR-tjeneste.

Få svar på alle disse spørgsmål i Sophos' whitepaper på linket herunder:

Seneste trusselsrapport fra Sophos Rapid Response-teamet

Sophos Active Adversary Playbook 2022 afslører det skiftende angrebslandskab samt de værktøjer og adfærd, som angribere bruger til at undgå opdagelse.

Baseret på en detaljeret analyse af 144 hændelser undersøgt af Sophos Rapid Response-teamet afslører denne rapport, hvordan modstandere kommer ind i organisationer - og hvad de gør, når de først er inde.

Nøgleresultater omfatter:

Angriberens passive opholdstid i jeres IT-infrastruktur inden angreb aktiveres og varierer afhængigt af virksomhedens størrelse

Udnyttelse af sårbarheder er den mest almindelige måde, hvorpå angreb starter

RDP bruges til intern bevægelse i 80 % af hændelser

Angriberens passive opholdstid i jeres IT-infrastruktur inden angreb aktiveres og varierer afhængigt af virksomhedens størrelse

Udnyttelse af sårbarheder er den mest almindelige måde, hvorpå angreb starter

RDP bruges til intern bevægelse i 80 % af hændelser

Bevæbnet med denne indsigt vil Active Adversary Playbook 2022 hjælpe jer med at forsvare jeres organisation bedre i fremtiden.

Links til Sophos 2022 Ransomware reports

The State of Ransomware in Government 2021

The State of Ransomware in Financial Services 2022

The State of Ransomware in Healthcare 2022

The State of Ransomware in Education 2022

Sophos Managed Detection and Response service.

24/7 trusselsjagt, detektion og respons leveret af et ekspertteam som en fuldt administreret service

Trusselsadvarsler er ikke løsningen - det er et udgangspunkt

Andre MDR-tjenester (managed detection and response) giver dig blot besked om angreb eller mistænkelige hændelser. Så er det op til dig at styre tingene derfra. Med Sophos MDR er din organisation bakket op af et elitehold af trusselsjægere og reaktionseksperter, som tager målrettede handlinger på dine vegne for at neutralisere selv de mest sofistikerede trusler.

Proaktiv indsats mod trusler med et dedikeret team af reaktionseksperter

Med Sophos MDR er din virksomhed beskyttet af et 24/7 team af højtuddannede trusselsjægere og sikkerhedseksperter, som aktivt:

  • Bruger alle tilgængelige oplysninger til at bestemme omfanget og alvoren af trusler
  • Anvend den passende forretningskontekst for gyldige trusler
  • Iværksæt handlinger for at fjernafbryde, begrænse og neutralisere trusler
  • Giv proaktive råd til at afhjælpe årsagen til tilbagevendende hændelser

Komplet kontrol og overblik

Sophos MDR-teamet gør arbejdet, men du ejer beslutningerne. Det betyder, at du kontrollerer, hvordan og hvornår potentielle hændelser eskaleres, hvilke reaktionshandlinger (hvis nogen) du ønsker, at vi skal foretage, og hvem der skal inkluderes i kommunikation. Ugentlige og månedlige rapporter fortæller dig, hvad der sker i dit miljø, og hvilke skridt der er taget for at holde dig sikker.

/ Advarsel

Sophos MDR teamet giver dig besked om opdagelsen med detaljer som hjælper med prioritering og respons.

/ Samarbejde

Sophos MDR teamet samarbejder med dit interne sikkerhedsteam og/eller eksterne sikkerhedspartnere for at reagere på opdagelsen.

/ Udførsel

Sophos MDR teamet håndterer proaktivt isolations- og neutraliseringshandlinger og informerer dig om de foranstaltninger, der er truffet.

/ Advarsel

Sophos MDR teamet giver dig besked om opdagelsen med detaljer som hjælper med prioritering og respons.

/ Samarbejde

Sophos MDR teamet samarbejder med dit interne sikkerhedsteam og/eller eksterne sikkerhedspartnere for at reagere på opdagelsen.

/ Udførsel

Sophos MDR teamet håndterer proaktivt isolations- og neutraliseringshandlinger og informerer dig om de foranstaltninger, der er truffet.

Machine learning understøttet overvågning og aktion

Sophos MDR er understøttet af udvidede detektions- og responsfunktioner (XDR), der kombinerer maskinlæringsteknologi og menneskestyret analyse for forbedret trusselsjagt og -detektion, dybere undersøgelse af alarmer og målrettede handlinger for at eliminere trusler med hastighed og præcision.

Mulighederne for en moderne SOC (Security Operation Center) leveret som en fuldt administreret service

Sophos MDR er tilgængelig i to serviceniveauer (MDR og MDR Complete) Dette for at understøtte organisationer af alle størrelser og modenhedsniveauer.

Hvis du udsættes for et aktivt cyberangreb

Sophos MDR er tilgængelig i to serviceniveauer (MDR og MDR Complete).
Dette for at understøtte organisationer af alle størrelser og modenhedsniveauer.

High-Fidelity detection

High-Fidelity detection

Med kombinationen af deterministiske og maskinlæringsmodeller spottes mistænkelig adfærd og de taktikker, teknikker og procedurer, der bruges af de mest avancerede modstandere.

Proaktivt forsvar

Proaktivt forsvar

Ved at kombinere trusselsintelligens med nyopdagede indikatorer for kompromis identificeret gennem trusselsjagt beskytter Intercept X proaktivt dit miljø.

Elite eksperter

Elite eksperter

Vores højtuddannede team af trusselsjægere, ingeniører og etiske hackere har jeres ryg 24/7, efterforsker unormal adfærd og griber ind over for trusler.

Outcome-Focused Security™

Outcome-Focused Security™

Hver jagt-, undersøgelses- og reaktionshandling resulterer i beslutningsdrivende data, der skal forbedre konfigurationer og automatiserede detektionsmuligheder.

Globalt trusselsoverblik sikrer proaktiv beskyttelse.

Analytikere har brug for det bredeste udvalg af telemetri for at sikre, at de har både synlighed og kontekst til at give den absolut bedste beskyttelse. Sophos-administreret detektion og respons går ud over endepunktet, der tilføjer telemetri fra andre kilder, herunder netværksdata og skydata. Med fuldstændig synlighed på tværs af dit miljø kan vores ekspertteam af analytikere berige undersøgelser af slutpunkter, bedre opdage mistænkelig aktivitet og hurtigt neutralisere aktive trusler.

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Ring eller skriv til os og hør om alle dine muligheder og få et godt tilbud.

Skriv eller ring til os for at få et uforpligtende tilbud