Slide Om os

Slide Incitu er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere software på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige.
Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Incitu er en landsdækkende IT-virksomhed med hovedkontor i Albertslund

Incitu er grundlagt i 2015. Målet er at levere relevante og funktionelle IT-services til gennemskuelige priser. Faste priser, som ikke slår bunden ud af kundernes budget.

Vi er her fordi vi ikke kan lade være - fordi vi kan gøre en forskel for vores kunder – fordi vi ved at vi kan hjælpe jer. Vi kan stå for at servicere hele jeres IT-løsning eller supplere jeres nuværende IT-afdeling.

Vores services er sammensat ud fra de erfaringer, vi har samlet efter mange år i branchen og med den hensigt at gøre IT nemt for vores kunder – IT skal være et arbejdsredskab, som er funktionelt og ligetil fremfor kompliceret og problematisk.

Overskuelige IT-løsninger til gennemskuelige priser

Vores abonnementsløsninger betyder, at priserne på vores IT-services er faste. Derfor vil der ikke komme ekstra udgifter eller skjulte afgifter oveni jeres abonnement.

I vil altid vide præcis, hvor meget I skal betale om måneden. Jeres abonnementspris bliver kun justeret op eller ned, når I tilføjer eller fjerner en bruger – men her vil I også på forhånd vide, hvor meget jeres månedlige omkostninger ændrer sig, fordi vores abonnementspriser er faste.

Vi har ingen binding på vores IT-services. I kan til enhver tid opsige jeres abonnement.

Kan vi blive jeres foretrukne IT-partner?

Ikke to virksomheder er ens, derfor møder vi vores kunder i deres hverdag og skaber en komplet løsning, der passer præcis til deres virksomhed og deres medarbejdere.

Det, vi i bund og grund skaber er jeres IT-infrastruktur. Se det som, at vi bygger den vej, der passer til de programmer I har brug for at arbejde med – og vi kan bygge alt fra den smalle grusvej til den ni-sporede motorvej. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og holder en dør åben for udvikling.

På to år har vi seksdoblet antallet af vores IT-kyndige medarbejdere, for at dække vores kunders behov og fordi vi sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse med vores samarbejde. Derfor evaluerer vi løbende på jeres oplevelse, for at levere de bedste services.

Vi skaber værdi hos vores medarbejdere såvel som hos vores kunder. Filosofien er at glade medarbejdere giver gode løsninger og glade kunder.

Serviceminded og fremsynet

Incitu består af positive mennesker med en stor samling af forskellige kompetencer, og det betyder at vi har et 360 graders blik på de løsninger vi sammensætter til jer. Vi stræber efter at gøre vores kunders arbejdsdag lettere, og vi står på pinde for at hjælpe jer med support når I har brug for det.

Vi er ærlige og redelige og har blikket vendt mod fremtiden, så vi altid kan hjælpe vores kunder på bedst mulige måde. Det betyder, at vi har hånd i hanke med IT-udviklingen og kan rådgive og vejlede om aktuelle forhold, men også fremtidige udfordringer. Vores viden gør, at I kan holde fokus på det, I er bedst til, mens vi tager os af jeres IT.

Incitu er fulgt med vores kunder til USA og Australien. Derfor leverer vi allerede IT-service på disse kontinenter og kan hurtigt hjælpe jer i gang, hvis I har brug for assistance. De erfaringer vi har samlet op i her, gør, at vi kan hjælpe jer, når I har brug for IT-løsninger i bl.a. Europa. Vi kan håndtere alt fra design af kontor til opsætning af medarbejdercomputere. • Du får et samarbejde med førsteklasses IT-problemknusere
 • Du ved, hvad du får og betaler for
 • Du bliver altid mødt af professionel og nærværende kundekontakt


  Er du interesseret i at arbejde hos Incitu?

  Klik her og se hvilke jobs der er ledige hos Incitu lige nu.

  Image

  Børsen Gazelle 2020

  Vi er vokset og vokset og slet ikke kokset. Og derfor er det med stor glæde og stolthed at vi modtager Børsen Gazelle 2020. Det skyldes vores dygtige og kloge medarbejdere, gode samarbejdspartnere og ikke mindst vores fantastiske kunder. Det er bare begyndelsen, vi har en stadig spændende rejse foran os – og vi glæder os til at tage den med jer alle.

  FAQ – ofte stillede spørgsmål:


  Nej, Incitu handler kun med erhverv.


  Image Image Image Image Image