Skip links

Incitu er en landsdækkende IT-virksomhed med hovedkontor i Albertslund

Incitu er grundlagt i 2015. Målet er at levere relevante og funktionelle IT-services til gennemskuelige priser. Faste priser, som ikke slår bunden ud af kundernes budget.

Vi er her fordi vi ikke kan lade være - fordi vi kan gøre en forskel for vores kunder – fordi vi ved at vi kan hjælpe jer. Vi kan stå for at servicere hele jeres IT-løsning eller supplere jeres nuværende IT-afdeling.

Vores services er sammensat ud fra de erfaringer, vi har samlet efter mange år i branchen og med den hensigt at gøre IT nemt for vores kunder – IT skal være et arbejdsredskab, som er funktionelt og ligetil fremfor kompliceret og problematisk.

Vores abonnementsløsninger betyder, at priserne på vores IT-services er faste. Derfor vil der ikke komme ekstra udgifter eller skjulte afgifter oveni jeres abonnement.

I vil altid vide præcis, hvor meget I skal betale om måneden. Jeres abonnementspris bliver kun justeret op eller ned, når I tilføjer eller fjerner en bruger – men her vil I også på forhånd vide, hvor meget jeres månedlige omkostninger ændrer sig, fordi vores abonnementspriser er faste.

Vi har ingen binding på vores IT-services. I kan til enhver tid opsige jeres abonnement.

Ikke to virksomheder er ens, derfor møder vi vores kunder i deres hverdag og skaber en komplet løsning, der passer præcis til deres virksomhed og deres medarbejdere.

Det, vi i bund og grund skaber er jeres IT-infrastruktur. Se det som, at vi bygger den vej, der passer til de programmer I har brug for at arbejde med – og vi kan bygge alt fra den smalle grusvej til den ni-sporede motorvej. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og holder en dør åben for udvikling.

På to år har vi seksdoblet antallet af vores IT-kyndige medarbejdere, for at dække vores kunders behov og fordi vi sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse med vores samarbejde. Derfor evaluerer vi løbende på jeres oplevelse, for at levere de bedste services.

Vi skaber værdi hos vores medarbejdere såvel som hos vores kunder. Filosofien er at glade medarbejdere giver gode løsninger og glade kunder.

Incitu består af positive mennesker med en stor samling af forskellige kompetencer, og det betyder at vi har et 360 graders blik på de løsninger vi sammensætter til jer. Vi stræber efter at gøre vores kunders arbejdsdag lettere, og vi står på pinde for at hjælpe jer med support når I har brug for det.

Vi er ærlige og redelige og har blikket vendt mod fremtiden, så vi altid kan hjælpe vores kunder på bedst mulige måde. Det betyder, at vi har hånd i hanke med IT-udviklingen og kan rådgive og vejlede om aktuelle forhold, men også fremtidige udfordringer. Vores viden gør, at I kan holde fokus på det, I er bedst til, mens vi tager os af jeres IT.

Incitu er fulgt med vores kunder til USA og Australien. Derfor leverer vi allerede IT-service på disse kontinenter og kan hurtigt hjælpe jer i gang, hvis I har brug for assistance. De erfaringer vi har samlet op i her, gør, at vi kan hjælpe jer, når I har brug for IT-løsninger i bl.a. Europa. Vi kan håndtere alt fra design af kontor til opsætning af medarbejdercomputere.

3 grunde til at vælge Incitu

Kvalitet

Du får et samarbejde med førsteklasses IT-problemknusere

Learn more

Gennemsigtighed

Du ved, hvad du får og betaler for. Ingen ekstra udgifter eller skjulte afgifter

Learn more

God service

Du bliver altid mødt af professionel og nærværende kundekontakt

Learn more
Et udsnit af vores kunder

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Ring eller skriv til os og hør om alle dine muligheder og få et godt tilbud.