Incitu er en landsdækkende IT-virksomhed med hovedkontor i Albertslund

Incitu er grundlagt i 2015. Målet er at levere relevante og funktionelle IT-services til gennemskuelige priser. Faste priser, som ikke slår bunden ud af kundernes budget.

Vi er her fordi vi ikke kan lade være - fordi vi kan gøre en forskel for vores kunder – fordi vi ved at vi kan hjælpe dig. Vi kan stå for at servicere hele din IT-løsning eller supplere din IT-afdeling.

Sammenlagt har vi mere end 100 års erfaring med IT. Vores services er skabt ud fra den akkumulerede viden fra de mange års erfaringer, og med den hensigt at gøre IT nemt for vores kunder – IT skal være et arbejdsredskab, som er funktionelt og ligetil fremfor kompliceret og problematisk.

Overskuelige IT-løsninger til gennemskuelige priser

Vores abonnementsløsninger betyder at priserne på vores IT-services er faste. Derfor vil der ikke komme ekstra udgifter eller skjulte afgifter oveni dit abonnement. Du vil altid vide præcis, hvor meget du skal betale om måneden. Din abonnementspris bliver kun justeret op eller ned, når du tilføjer eller fjerner en bruger – men her vil du også på forhånd vide, hvor meget dine månedlige omkostninger ændrer sig, fordi vores abonnementspris er fast.

Vi har ingen binding på vores IT-services. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, hvis du ikke er 100% tilfreds.

Kan vi blive din foretrukne IT-partner?

Ikke to virksomheder er ens, derfor møder vi vores kunder, hvor de er og skaber altid en komplet løsning, der passer præcis til deres virksomhed og deres medarbejdere.

Det betyder i bund og grund, at det vi skaber, er jeres IT-infrastruktur. Se det som, at vi bygger den vej, der passer til de programmer I har brug for at arbejde med – og vi kan bygge alt fra den smalle landevej til den ni-sporede motorvej. Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og holder en dør åben for udvikling.

Vi skaber værdi hos vores medarbejdere såvel som hos vores kunder. Filosofien er at glade medarbejdere giver gode løsninger og glade kunder.

Serviceminded og fremsynet

Incitu består af positive mennesker med en stor samling af forskellige kompetencer, og det betyder at vi har et 360 graders blik på de løsninger vi sammensætter til dig. Vi stræber efter at gøre vores kunders arbejdsdag lettere, og vi står på pinde for at hjælpe dig med support når du får brug for det.

Vi er ærlige og redelige, og har blikket vendt mod fremtiden, så vi altid kan hjælpe vores kunder på bedst mulige måde. Det betyder at vi har hånd i hanke med IT-udviklingen, og kan derfor rådgive og vejlede om aktuelle omstændigheder, men også fremtidige udfordringer. Vores viden gør, at I kan holde fokus på det, I er bedst til, mens vi tager os af jeres IT.

Incitu er fulgt med vores kunder til USA og Australien. Derfor leverer vi allerede IT-service på disse kontinenter og kan hurtigt hjælpe jer i gang, hvis I har brug for assistance. De erfaringer vi har samlet op i her, gør, at vi kan hjælpe jer, når I har brug for IT-løsninger i bl.a. Europa. Vi kan håndtere alt fra design af kontor til opsætning af medarbejdercomputere.


 • Du får et samarbejde med førsteklasses IT-problemløsere
 • Du ved, hvad du får og betaler for
 • Du bliver altid mødt af professionel og nærværende kundekontakt


  Er du interesseret i at arbejde hos Incitu?

  Klik her og se hvilke jobs der er ledige hos Incitu lige nu.

  Image

  FAQ – ofte stillede spørgsmål:


  Nej, Incitu handler kun med erhverv.

  Image Image Image Image