Skip links

Kontor

550,-pr. time

Opsætning af ny arbejdsstation og deslige

Server/Cloud

900,-pr. time

Opsætning af servere og Cloud-service

Specialist

1.300,-pr. time

Netværk og sikkerhed

Fleksibel arbejdsstyrke
til ekstraordinære IT-opgaver

Med Incitu Works kan I designe jeres ønskescenarie, og skrue op og ned for mandskabsstyrke alt efter øjeblikkeligt behov og på den måde sikre, at den daglige og vitale IT-drift fortsætter uforstyrret.

Incitu Works håndterer og løser IT-opgaver af kortere og længerevarende karakter med en fleksibel arbejdsstyrke. Opgaverne spænder bredt fra konfiguration og opsætning af arbejdsstationer til afdelingsdrift.

Incitu Works kan fungere som en buffer for kortere perioder med spidsbelastning. F.eks. hvis en kommune under et kommunalvalg, på forhånd ved, at IT-afdelingen er optaget i dagene omkring valget, og derfor står med en bemandingsudfordring. Her kan Incitu Works gå ind og dække de krævede mandskabstimer.

Et andet eksempel er, at vi helt overtager jeres 1st level support for en kortere eller længere periode. Det kan lade sig gøre med en enkel og ganske kort indkøringsperiode, så organisationen hurtigt opnår fuldt udbytte.

Derudover kan Incitu Works også behandle den endelige forædling såsom:

Fysisk montering af udstyr

Præsentabel kabling af borde

Klargøring og installation

Onboarding af bruger

Nedtagning af eksisterende udstyr

Bortskaffelse af eksisterende udstyr

Registrering og lagerføring hos kunden

Den endelige forædling.

Forædling af hardware består af flere typer opgaver, som kræver forskellige ­færdigheder. Vi kan ­håndtere hver enkelt opgave som ”åben”, og det ­betyder, at vi kan tilføre det ­nødvendige mandskab, så de ­tilstødende opgaver bliver løst med de påkrævede kompetencer.

Typisk vil en proces begynde med en pålægning af image og slutte med onboarding af brugeren. Det kan også være helt almindeligt rutine­arbejde, f.eks. konfiguration og mærkning af enheder, som vi kan håndtere fra vores sikrede konfigurationscenter i Albertslund.

Næsten alle typer hardware kan indgå i en forædlings­proces.

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse.

Hvad kan vi tilbyde din virksomhed?

Ring eller skriv til os og hør om alle dine muligheder og få et godt tilbud.